Tietosuojaseloste

Päivitetty viimeksi 1.4.2019


Rekisterinpitäjä

1. HAKA-tunnukset

Palveluun liittyvien oppilaitosten kanssa sovitaan rekisterinpitäjästä erillisellä tietojenkäsittelysopimuksella. Tässä tapauksessa rekisterinpitäjä on aina palveluun liittyvä oppilaitos ja käsittelijänä toimii JJ-Net Group Oy.

2. Docca-tunnukset

JJ-Net Group Oy
Eteläpuisto 2C, 33200 Tampere
helpdesk@jj-net.fi

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Docca.fi -palvelussa käyttöönotto-, kehitys-, ylläpito-, analytiikka- ja asiakastukipalveluiden tarjoamiseksi. Tietoja säilytetään asiakassuhteen keston ajan.
Sivuston "Tilaa testitunnukset" -toiminnallisuuden kautta kerättyjä tietoja käsitellään käyttäjän antaman suostumuksen perusteella koejakson keston, eli oletuksena kahden (2) viikon ajan, tai erikseen sovitun asiakassuhteen keston ajan. Käyttäjien tilit ja tiedot poistetaan palvelusta automaattisesti, jos käyttäjä ei ole kirjautunut palveluun yli 15 kuukauteen.

Tallennettavat henkilötiedot

Docca.fi -palvelu tallettaa rekisteriin seuraavat tiedot:

Rekisteröityjen oikeudet

Rekisteröidyllä on EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeudet mm. omien tietojensa tarkistamiseen, oikaisemiseen ja poistamiseen. Henkilötietoihin liittyvät pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen helpdesk (at) jj-net.fi.

Säännönmukaiset tietolähteet

Docca.fi-palvelun rekisteriin kerätään tietoja käyttäjältä itseltään palvelun testijaksolle rekisteröidyttäessä (Tilaa testitunnukset -painike).

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille (eli säännönmukaiset tietojen luovutukset)

Tiedot säilytetään Suomessa olevassa palvelinsalissa ja niitä ei luovuteta JJ-Netin ulkopuolelle.

Evästeiden käyttö

Sivustolla käytetään evästeitä palvelujen toiminnan takaamiseksi.

Henkilötietojen säilytys, suojaaminen ja siirto EU:n ulkopuolelle

Tiedot säilytetään Suomessa olevassa palvelinsalissa ja niitä ei luovuteta JJ-Netin ulkopuolelle. Tietoturva on varmistettu IT-teollisuudessa yleisesti käytössä olevilla laadukkailla teknisillä ratkaisuilla sekä käyttöoikeuksien hallinnalla. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Lisätietoja

helpdesk@jj-net.fi


Takaisin etusivulle