Tietosuojaseloste

Päivitetty viimeksi 1.4.2019


Rekisterinpitäjä

1. HAKA-tunnukset

Palveluun liittyvien oppilaitosten kanssa, jotka käyttävät HAKA-tunnuksia, sovitaan rekisterinpitäjästä erillisellä tietojenkäsittelysopimuksella. Tässä tapauksessa rekisterinpitäjä on aina palveluun liittyvä oppilaitos ja käsittelijänä toimii JJ-Net Group Oy.

2. Docca-tunnukset

JJ-Net Group Oy
Eteläpuisto 2C, 33200 Tampere
helpdesk@jj-net.fi

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Docca.fi -palvelussa käyttöönotto-, kehitys-, ylläpito-, analytiikka- ja asiakastukipalveluiden tarjoamiseksi. Tietoja säilytetään asiakassuhteen keston ajan.
Sivuston "Tilaa testitunnukset" -toiminnallisuuden kautta kerättyjä tietoja käsitellään käyttäjän antaman suostumuksen perusteella koejakson keston, eli oletuksena kahden (2) viikon ajan, tai erikseen sovitun asiakassuhteen keston ajan.

Tallennettavat henkilötiedot

Docca.fi -palvelu tallettaa rekisteriin seuraavat tiedot:

Rekisteröityjen oikeudet

Rekisteröidyllä on EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeudet mm. omien tietojensa tarkistamiseen, oikaisemiseen ja poistamiseen. Henkilötietoihin liittyvät pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen helpdesk (at) jj-net.fi.

Säännönmukaiset tietolähteet

Docca.fi-palvelun rekisteriin kerätään tietoja käyttäjältä itseltään palvelun testijaksolle rekisteröidyttäessä (Tilaa testitunnukset -painike).

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille (eli säännönmukaiset tietojen luovutukset)

Tiedot säilytetään Suomessa olevassa palvelinsalissa ja niitä ei luovuteta JJ-Netin ulkopuolelle.

Evästeiden käyttö

Sivustolla käytetään evästeitä palvelujen toiminnan takaamiseksi.

Henkilötietojen säilytys, suojaaminen ja siirto EU:n ulkopuolelle

Tiedot säilytetään Suomessa olevassa palvelinsalissa ja niitä ei luovuteta JJ-Netin ulkopuolelle. Tietoturva on varmistettu IT-teollisuudessa yleisesti käytössä olevilla laadukkailla teknisillä ratkaisuilla sekä käyttöoikeuksien hallinnalla. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Lisätietoja

helpdesk@jj-net.fi


Takaisin etusivulle